Venäjä

Venäjän kieli on haasteellinen, mutta tämä sivusto tarjoaa useita erilaisia mahdollisuuksia oppia sitä: vähän, enemmän tai vain aakkoset. Oletko kiinnostunut venäläisestä kulttuurista ja yhteiskunnasta? Siihenkin on tilaisuus suomeksi tekstitettyjen videoiden avulla. Uusin sisältökokonaisuus RUS – venäjästä rakkaudella on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet 2000-luvun venäläisyydestä!
Jos päätät pistäytyä itänaapurissa, on hyvä opetella muutama sana ja sanonta venäjäksi. Siitä on iloa sekä itselle että muille! Pikavisiitti on tiivis paketti, josta saat venäjän kieli- ja tapatietoa vaikkapa viikonloppu- tai työmatkaa varten: kuinka selvitä kaupassa, ravintolassa, kaupungilla, lippuluukulla…
Kuusiosaisen alkeiskurssin sisältö painottuu matkailijoille tärkeisiin aiheisiin: tervehdykset, tutustumistilanteet, syöminen ja juominen, liikkuminen, ostokset ja nähtävyydet. Oppaana kieleen ja kulttuuriin on Ville Haapasalo.
Kapusta Master on syksyllä 2015 uudelleen julkaistava dialogipohjainen venäjän peruskurssi, jonka myötä voit opetella ymmärtämään puhuttua venäjää ja ilmaisemaan itseäsi venäjäksi. Mukana on dialogeja, sanastoa ja hiukan kielioppia.
Venäjään ja venäläisiin tapoihin, kulttuuriin ja historiaan voit tutustua suomeksi tekstitettyjen videoiden avulla.
Venäjän pääkaupunki tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kulttuurin ystäville. Moskovan valot ja varjot -sarjasta peräisin oleva materiaali esittelee Moskovan runsasta kulttuuritarjontaa ja kurkistaa venäläisten taiteilijoiden elämään.